با استفاده از File Manager امکان مدیریت فایل در دایرکت ادمین را دارید و می توانید کارهایی مثل : آپلود، ویرایش و تغییر مجوزهای دسترسی فایل ها را به راحتی انجام دهید.
کنترل پنل دایرکت ادمین مدیریت فایل ها و پوشه ها را در محیطی گرافیکی و کاربرپسند جهت انجام امور رایج مدیریت هاست برای کاربران خود فراهم نموده است.
ما در این آموزش نحوه مدیریت فایل در دایرکت ادمین را به شما نشان خواهیم داد.
پیش نیازها
- هاستی که کنترل پنل آن دایرکت ادمین باشد.
- نام کاربری و رمز عبور ورود به دایرکت ادمین.
نحوه مدیریت فایل در دایرکت ادمین با File Manager
1) ابتدا وارد هاست دایرکت ادمین شوید.
2) در بخش System Info & Files بر روی گزینه File Manager کلیک کنید.
نحوه ساخت پوشه جدید
برای ایجاد پوشه جدید مراحل زیر را دنبال کنید :
- فایل منیجر را باز کنید.
- بر روی آیکون پوشه کلیک کنید. (بسته به تم دایرکت ادمین موقعیت آن در سمت چپ یا بالای صفحه است)
- بر روی گزینه Folder+ یا Create New Folder کلیک کنید.
- در کادر Create Folder یک نام برای پوشه جدید انتخاب کنید.
- بر روی دکمه Create کلیک کنید.
نحوه ساخت فایل جدید
برای ایجاد فایل جدید مراحل زیر را دنبال کنید :
- فایل منیجر را باز کنید.
- بر روی آیکون فایل کلیک کنید. (بسته به تم دایرکت ادمین موقعیت آن در سمت چپ یا بالای صفحه است)
- بر روی گزینه File+ یا Create Text File کلیک کنید.
- نوع فایل را از میان انواع : Plain text ،Javascript ،CSS ،PHP ،Markdown و Other انتخاب کنید.
- در کادر Create File یک نام برای فایل جدید خود انتخاب کنید.
- بر روی دکمه Create کلیک کنید.
نحوه کپی کردن فایل ها در دایرکت ادمین
یکی از مهم ترین بخش های مدیریت فایل در دایرکت ادمین، امکان کپی فایل ها و پوشه ها است. برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید.
1) وارد پوشه ای شوید که می خواهید فایل ها را از آن کپی کنید. در این مثال ما در public_html هستیم و میخواهیم License.txt را در پوشه public_ftp کپی کنیم.
2) آیکون “+” را در گوشه سمت راست صفحه کلیک کرده و سپس گزینه “Add to clipboard” را انتخاب کنید. همچنین می توانید در کادر سمت چپ نام فایل را علامت بزنید و دکمه “Add to clipboard” را در بالای لیست فایل ها انتخاب کنید.
3) سپس، به پوشهای که میخواهید فایل را Paste کنید (در این مثال “public_ftp”) وارد شوید، دکمه “View Clipboard” را انتخاب کرده و سپس گزینه دلخواه خود را از منوی Clipboard Actions انتخاب کنید. (در این مثال “Copy Files”).
نحوه انتقال فایل ها در دایرکت ادمین
از دیگر بخش های مدیریت فایل در دایرکت ادمین امکان انتقال فایل یا پوشه ها است. مراحل را دنال کنید :
1) وارد پوشه ای شوید که می خواهید فایل ها را از آن انتقال دهید. در این مثال ما در public_html هستیم و میخواهیم License.txt را به پوشه public_ftp انتقال دهیم.
2) آیکون “+” را در گوشه سمت راست صفحه کلیک کرده و سپس گزینه “Add to clipboard” را انتخاب کنید. همچنین می توانید در کادر سمت چپ نام فایل را علامت بزنید و دکمه “Add to clipboard” را در بالای لیست فایل ها انتخاب کنید.
3) سپس، به پوشهای که میخواهید فایل را انتقال دهید (در این مثال “public_ftp”) وارد شوید، دکمه “View Clipboard” را انتخاب کرده و سپس گزینه دلخواه خود را از منوی Clipboard Actions انتخاب کنید. (در این مثال “Move Files”).
نحوه تغییر نام فایل یا پوشه در دایرکت ادمین
گاها نیاز دارید تا نام پوشه یا فایل های خود را تغییر دهید. با مدیریت فایل در دایرکت ادمین به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
در کنار نام هر فایل یا پوشه در سمت چپ، برای تغییر نام فایل می توانید دکمه بولد “A” را انتخاب کنید. همچنین با انتخاب گزینه “+” در سمت راست، گزینه Rename را انتخاب کنید تا بتوانید نام فایل را تغییر دهید.
سپس نام فایل مورد نظر جدید خود را وارد کرده و دکمه “Enter” یا کادر تیک سبز رنگ را کلیک کنید تا تغییرات اعمال گردد.
نحوه حذف فایل یا پوشه در دایرکت ادمین
اگر فایل یا پوشه ای را اشتباها ایجاد کرده باشید، با مدیریت فایل در دایرکت ادمین می توانید آن را حذف کنید.
مراحل حذف یک پوشه (دایرکتوری) مانند مراحل حذف یک فایل است. لطفاً توجه داشته باشید که با حذف یک پوشه همه چیز داخل آن پاک می شود.
ابتدا تیک کنار فایل(ها) یا پوشه(هایی) که می خواهید حذف کنید را فعال کنید. سپس روی دکمه “Delete” در سمت چپ بالای جدول کلیک کنید. یک پنجره باز می شود که از شما سوال می کند “آیا مطمئن هستید که می خواهید این فایل ها را حذف کنید؟” (Are you sure you want to delete these files)، سپس بر روی “OK” کلیک کنید.
روش دیگر حذف فایل یا پوشه در دایرکت ادمین این است که میتوانید با کلیک بر روی آیکون «X» در کنار نام فایل یا با کلیک بر روی آیکون «+» در سمت راست و سپس کلیک روی گزینه «Delete» فایلها را حذف کنید.
نحوه تغییر مجوز دسترسی فایل در دایرکت ادمین
محدودکردن دسترسی به فایل ها و پوشه ها با مدیریت فایل در دایرکت ادمین به آسانی انجام می شود.
سطح دسترسی هر فایل در جدول زیر ستونی به نام “Perm” نمایش داده می شود. برای تغییر سطح مجوز دسترسی یک فایل یا پوشه مراحل زیر را دنبال کنید :
- بر روی سطح دسترسی فایل کلیک کنید.
- حالا می توانید سطح دسترسی را ویرایش کرده و سپس برای تایید بر روی دکمه سبزرنگ کلیک کنید.
روش دیگر این است که بر روی علامت X کنار نام فایل کلیک کرده و سپس تغییرات را اعمال کنید.
برای این که بتوانید کنترل کاملی بر روی مجوزهای دسترسی فایل داشته باشید می توانید تیک کنار نام فایل را فعال کرده و سپس از سمت راست گزینه Set Permissions را انتخاب کنید. سپس از شما خواسته می شود که جزئیات مجوزهای دسترسی فایل مورد نظر را انتخاب کنید. مجوزها را تغییر داده و پس از انجام روی دکمه “Set” کلیک کنید.
در این مقاله نحوه نحوه مدیریت فایل در دایرکت ادمین با File Manager آموزش داده شد. اگر هنوز مشکلی دارید، می توانید از سه کانال ارتباطی : سیستم تیکتینگ، چت آنلاین و مرکز تماس به شماره 05138185 با تیم پشتیبانی فنی مشهدهاست در ارتباط باشید.
مشهدهاست سرویس هاست لینوکس حرفه ای خود را به همراه کنترل پنل DirectAdmin در بهترین و با کیفیت ترین دیتاسنترهای ایران و اروپا میزبانی می کند تا کاربران نهایت سرعت و پایداری را با قیمت مناسب تجربه نمایند.
برای خرید هاست دایرکت ادمین و دریافت مشاوره رایگان می توانید با دپارتمان فروش ما تماس حاصل نمایید. بی صبرانه منتظر شنیدن صدای شما هستیم 🙂