
اگر سایت فروشگاهی (E-commerce Website) دارید، باید نهایت تلاشتان را به کار بگیرید تا بهترین تجربۀ کاربری را برای مشتریهای خود رقم بزنید. احتمال خرید توسط مشتری راضی زیاد است و این موضوع به سود منجر خواهد شد! برای این منظور، اطمینان از عملکرد بینقص سایت یک ضرورت مهم به حساب میآید.
آیا قصد راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی موفق را دارید؟ یکی از مهمترین تصمیمات شما، انتخاب یک هاست مناسب است! هاست خوب سرعت سایت را افزایش داده، امنیت را تضمین کرده و باعث بهبود تجربه کاربری میشود.
در این مقاله، بهترین نکات برای خرید هاست فروشگاهی را بررسی میکنیم تا بتوانید بدون دردسر، بهترین تصمیم را بگیرید.
10 نکتۀ ضروری که به انتخاب بهترین هاست فروشگاهی ممکن کمک میکنند
همین اول کار بگوییم که سایتهای مختلف، نیازهای مختلفی دارند؛ به همین خاطر، معمولاً نمیشود نسخۀ یکسانی برای همۀ فروشگاههای آنلاین پیچید. مثلاً اگر سایت وردپرسی خود را با افزونۀ ووکامرس به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کرده باشید، طبیعتاً هاست ووکامرس بهترین انتخابتان خواهد بود؛ ولی برای سایت فروشگاهیای که بهشکلی دیگر ساخته شده است، نمیتوان این سرویس میزبانی را توصیه کرد.
پیشنهاد میکنیم مقالۀ “چرا WooCommerce بهترین گزینه برای فروشگاههای اینترنتی است؟ راهنمای جامع نصب ووکامرس” را بخوانید تا بیشتر با این پلاگین آشنا شوید.
بههرحال، نکاتی که در این بخش میخوانید، توصیههایی کلی هستند که برای همۀ انواع فروشگاهها صدق میکنند.
1. توانایی و عملکرد هاست را بررسی کنید

عملکرد خوب باعث میشود سایتتان با سرعت بالا و بدون مشکل خاصی برای بازدیدکنندهها به نمایش دربیاید. توجه داشته باشید که سرعت بالا برای سایتهای فروشگاهی اهمیت چندبرابری دارد. صفحات کند باعث میشوند مشتری بیخیال خرید از سایت شما شود و سراغ رقبا برود!
سرعت سرور را با پارامترهایی مثل TTFB اندازه بگیرید و مطمئن شوید از جدیدترین سختافزارها، مثلاً آخرین نسخۀ فضاهای ذخیرهسازی SSD بهعنوان تجهیزات هاست استفاده میشود.
بهعلاوه، برخورداری از سازوکارهای تکمیلی مثل CDN که میتوانند سرعت بارگذاری صفحات را به میزان قابل توجهی بالا ببرند هم یک نشانۀ مثبت در رابطه با مناسب بودن هاست به حساب میآید.
2. مطمئن شوید هاست کاملاً ایمن است

سایتهای فروشگاهی با دادههای حساسی مثل اطلاعات حساب بانکی مشتریها سروکار دارند؛ به همین خاطر، باید مطمئن شوید هاست فروشگاهی (E-commerce Website) از تمام ملزومات ضروری تأمین امنیت برخوردار است.
از جملۀ مهمترین ملزومات امنیتی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
· گواهی SSL: خیالتان را از بابت امن بودن تراکنشها راحت میکند.
· فایروال: برای جلوگیری از بسیاری از حملات سایبری کارآمد است.
· اسکن مداوم توسط هاستینگ: هرگونه خطر احتمالی را قبل از جدی شدن شناسایی و در نطفه خفه میکند.
3. دنبال گزینهای با آپتایم خیلی زیاد باشید

مثل همۀ انواع کامپیوترها، سرورها هم باید هرازگاهی خاموش شوند تا برخی اقدامات مرتبط با نگهداری از آنها صورت بگیرد. مشکل اینجا است که در این مدتزمان، سایت از دسترس مشتریها خارج میشود و این یعنی ضرر برای فروشگاه اینترنتی!
به مدتزمانی که هاست بدون مشکل برقرار است و میتواند کارش را انجام دهد، آپتایم میگویند؛ در نقطۀ مقابل داونتایم را داریم که به زمان پایین آمدن سرور اشاره دارد. مسلماً هرچقدر آپتایم بیشتر باشد، بهتر است.
درحالحاضر، تمام ارائهدهندگان معتبر تضمین میکنند که سرویسهایشان آپتایم 99 درصدی دارند؛ یعنی در 99 درصد مواقع، آمادۀ خدمترسانی هستند؛ شما هم نباید به کمتر از این مقدار رضایت دهید.
4. هاست باید یک کنترلپنل حرفهای با طرز استفادۀ آسان داشته باشد

کنترلپنل ابزاری است که کمکتان میکند بدون استفاده از ترمینال و نوشتن دستورهای متنی، از هاست خود استفاده کنید و قابلیتهای مختلف آن را به کار بگیرید.
کنترلپنل خوب کارهایی مثل مدیریت فایلها، نصب اپلیکیشنها و ابزارهای مختلف، پیکربندی سایت و… را ساده میکند و به همین خاطر است که روی لزوم کاربرپسند بودن آن اصرار داریم.
معروفترین و شناختهشدهترین کنترلپنلها بین کاربران ایرانی که واقعاً هم خوب هستند، سیپنل و دایرکت ادمین نام دارند.
5. هاست باید قیمت مقرونبهصرفه داشته باشد

توجه کنید که نمیگوییم دنبال گزینههای ارزان بروید. اتفاقاً هیچ ارزانی بیش از حدی بیدلیلی نیست! اگر احیاناً سرویس ارائهدهندهای بهطرز عجیبی ارزانقیمت است، مطمئن باشید آن گزینه نمیتواند عنوان بهترین هاست فروشگاهی را به خود اختصاص دهد.
اما خب از آن طرف، گران بودن بیخودی هم توجیهی ندارد. هر سرویس میزبانیای با توجه به خصوصیتها و قابلیتهایش، ارزشی دارد که قیمت تعیینشده برای هاست باید با آن ارزش همخوانی داشته باشد؛ در غیر این صورت، دارید برای چیزی که ارزشش را ندارد هزینه میپردازید.
6. ترجیحاً سراغ هاستهای توسعهپذیر بروید

وقتی سایت نوپا است و بازدیدکنندگان چندانی ندارد، با یک هاست اشتراکی و حداقل منابع هم کارش راه میافتد؛ اما وقتی سایت بزرگتر شود (که به احتمال زیاد برای چنین اتفاقی لحظهشماری میکنید)، باید به فکر هاستی قدرتمندتر با منابع بیشتر باشید.
درحالیکه همیشه امکان مهاجرت دادن سایت از هاستی به هاست دیگر وجود دارد، بهتر است از همان ابتدا سراغ گزینهای بروید که امکان توسعهپذیری دارد؛ یعنی میتوانید منابع آن را ارتقا بدهید تا نیازهای جدید سایت را هم بدون مشکل پاسخ بدهد.
7. مطمئن شوید بکاپگیری و بازیابی اطلاعات بهراحتی انجام میگیرد

بکاپ گرفتن بهصورت مداوم و طبق برنامۀ زمانی، یک ضرورت مهم است که همۀ سایتهای بزرگ و کوچک باید از آن پیروی کنند؛ سایت فروشگاهی هم استثنا نیست!
قبل از خرید هاست فروشگاهی، بررسی کنید و ببینید آیا بکاپگیری روی آن سرویس بهخصوص راحت است یا کلی دغدغه و دنگوفنگ دارد؛ ضمناً، بازیابی اطلاعات بکاپگرفتهشده هم باید به سادگی هرچه تمامتر انجام بگیرد.
بالاخره ممکن است در شرایطی به بکاپها نیاز پیدا کنید؛ چه فایده اگر آن موقع تازه بیفتید در مسیر پرپیچوخمی که هیچ اطلاعی از آن ندارید؟!
8. راحتی یا سختی مهاجرت به هاست را بررسی کنید

اگر سایت خود را جایی دیگر بنا کردهاید و قصد تعویض هاست فروشگاهی را دارید، باید مطمئن شوید که سرویس میزبانی مقصد، امکان مهاجرت آسان را فراهم کرده باشد.
بسیاری از هاستینگها با ارائۀ قابلیتهای بهخصوص، امکان مهاجرت آسان یا بهقول انگیسیزبانها،Easy Website Transfer را برای مشتریها به وجود آوردهاند.
9. حتماً پهنای باند هاست را بررسی کنید

این نکتهای است که خیلی از صاحبان سایتهای فروشگاهی آن نادیده میگیرند و از جهات مختلف به مشکل میخورند.
تأکید میکنیم قبل از نهایی کردن انتخاب خود، ببینید هاست مد نظر میزان پهنای باند مورد نیاز را ارائه میکند یا نه.
10. از هاستینگ معتبر سرویس بگیرید

علاوهبر تمام نکاتی که تا اینجا آنها را بررسی کردیم، سرویس گرفتن از یک ارائهدهندۀ خوشنام هم شرط بسیار مهمی است. هاستینگ که خوب باشد، خیالتان از بابت خیلی چیزها راحت خواهد بود؛ از امنیت بالا گرفته تا تضمین بهترین عملکرد و پشتیبانی بینقص در مواقعی که مشکلات ناخواسته پیش میآیند.
پس فرقی نمیکند قصد خرید هاست ووکامرس (که گفتیم بهترین هاست برای ووکامرس است) را دارید، یا برای انواع دیگر سایتهای فروشگاهی دنبال سرویس میزبانی میگردید، درهرصورت، باید سراغ ارائهدهندهای بروید که از کیفیت بالای خدماتش اطمینان دارید.
پیشنهاد میکنیم سری به صفحۀ خرید هاست ما بزنید تا ببینید یک سرویس میزبانی درستوحسابی از چه ویژگیهایی برخوردار است.
مقایسه انواع هاست برای سایت فروشگاهی
در این بخش، به مقایسه انواع مختلف هاستها از لحاظ مزایا، معایب و مناسب بودن برای سایتهای فروشگاهی میپردازیم. این اطلاعات میتوانند کمک کنند تا بهترین گزینه را برای نیازهای خود انتخاب کنید.
نوع هاست | مزایا | معایب | مناسب برای |
---|---|---|---|
هاست اشتراکی | ارزان، مناسب سایتهای کوچک | منابع محدود، تأثیرپذیر از دیگر کاربران | فروشگاههای نوپا |
هاست VPS | قدرت و امنیت بالاتر | قیمت بیشتر نسبت به اشتراکی | فروشگاههای متوسط |
هاست اختصاصی | بالاترین سرعت و امنیت | هزینه بالا | فروشگاههای بزرگ |
سوالات متداول
❓ هاست اشتراکی برای فروشگاه اینترنتی مناسب است؟
✅ برای سایتهای نوپا بله، اما اگر ترافیک زیادی دارید، بهتر است از VPS یا هاست اختصاصی استفاده کنید.
❓ چگونه بفهمم که هاستم برای فروشگاه اینترنتی مناسب است؟
✅ اگر سرعت سایت بالاست، آپتایم بالای ۹۹.۹٪ دارد و امنیت قوی (مانند SSL و فایروال) ارائه میکند، انتخاب درستی داشتهاید.
بهترین هاست فروشگاهی را از مشهدهاست تهیه کنید

سرویسها و هاستهایی که ما در مشهدهاست به مشتریها ارائه میکنیم، از هر نظر دارای بالاترین کیفیت هستند؛ آپتایم 99.9 درصد، قیمت عادلانه، گواهی SSL رایگان، بکاپگیری خودکار توسط متخصصان ما، پشتیبانی بینظیر و…، همگی دلایلی هستند که خرید هاست فروشگاهی از مشهدهاست را توجیه میکنند.
ضمناً اگر مطمئن نیستید کدام نوع سرویس از خدمات متنوع ما برای سایت فروشگاهی شما مناسب است، متخصصان ما مشتاقانه آمادۀ پاسخگویی به شما هستند و میتوانند بهعنوان یک راهنمای کاربلد، در این مسیر همراه شما باشند.
سپاس که تا انتهای این مقاله همراه ما بودید؛ اگر همچنان پرسشی دربارۀ هاست مناسب برای سایت فروشگاهی دارید، زیر همین مقاله آن را با ما در میان بگذارید.
منبع : [business.com]
این پست چقدر مفید بود؟
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین رتبه 0 / 5. تعداد آرا: 0
تاکنون هیچ رایی به دست نیامده است! اولین نفری باشید که این پست را رتبه بندی می کند.